👈 فروشگاه فایل 👉

ورزش و تغذیه

ارتباط با ما

... دانلود ...

مقدمه

تعدادی از عوامل فیزیولوژیك، زیست شیمیایی، روان شناختی و تغذیه ای كه ممكن است محدود كنندة عملكرد ورزشكار باشد تا كنون شناسایی شده است. ورزشكاران و مشاورین علمی و پزشكی آنان جهت نیل به موفقیت درصدد شناسایی این عوامل و راه های به حداقل رساندن اثرات بالقوة آنها هستند. این امر موجب به كارگیری گستردة راهبردهای تغذیه ای با توجه به درجات مختلف كارایی شده است . به غذاها و اجزای از آن ها كه می توانند ظرفیت فرد را در اجرای كار بالا ببرند مواد نیروزا گفته می شود (ویلیامز، 1983). در یك سوی طیف مواد نیروزا، غذاهای طبیعی و در سوی دیگر داروها قرار دارند: با این همه، در این بین تركیباتی نیز وجود دارد كه دسته بندی آن ها مشكل تر است، این اصطلاح به شماری از غذاها، از جمله غذاهای پركربوهیدرات (ویلیامز، 1998)، و نوشابه های ورزشی محتوی كربوهیدرات – الكترولیت (مون و ئیروفس، 1998) كه تأثیرشان بر ظرفیت ورزشی قطعی است، اطلاق می شود. با این همه، معمولاً این واژه به مواد یا تركیبات غذایی خاص اطلاق می شود تا به غذاهای كامل. ما در این بخش به این دسته از مكمل ها می پردازیم.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت بسترسازی تجارت الکترونیکی پاورپوینت انواع گلخانه پایان نامه مقایسه دیدگاه های امنیتی بین المللی از پایان جنگ سرد تا زمان حال مبانی نظری وپیشینه تحقیق كارآفرینی سازمانی گزارش کاراموزی شركت نوتاش قالب تهران(قالب سازی)